Alarm-Systemen

Alarmsystemen

Laat u adviseren door iemand met kennis van zaken als u een alarmsysteem wenst te plaatsen. Soms kan perimeterbeveiliging met behulp van magneetcontacten interessant zijn, of volumetrische beveiliging via PIR detectoren of een combinatie van deze technieken. Pas na een bezoek ter plaatse kan een offerte op maat van uw woning worden opgemaakt om de optimale beveiliging te bekomen. Door de juiste technieken toe te passen maar ook het passende product kan u soms versteld staan van de totaalprijs van deze investering in beveiliging en gemoedsrust.

 

inbreker

Elke 3 minuten wordt er ergens in België , zijnde in een privé woning of een bedrijf ingebroken.

Een inbreker in uw woning of bedrijf betekent een financiële tegenslag maar des te meer een emotionele prijs die u betaalt. Het grootste deel van de bevolking beschouwt een inbraak tot een van de meest traumatiserende criminaliteitsvormen , en toch wachten de meeste mensen met zich te beveiligen tot na de eerste inbraak.

Neem contact op
myjablotron-eng

Uit de meeste risicoanalyses van verzekeringsmaatschappijen wordt algemeen aangenomen dat het risico op inbraak met meer dan 90% daalt indien er een inbraaksysteem aanwezig is.

Een beveiligingsexpert van TSC-Security kijkt samen met u om een op maat gemaakt concept uit te werken zodat de potentiële inbreker zo snel mogelijk wordt gedetecteerd en afgeschrikt.

JK-11O kit met camera

TSC-Security werkt met de meest hoogwaardige materialen op de markt nl : Jablotron, Ksenia, Aritech/NX, AJAX, Tricom

Als Ministerieel Erkend installateur onder nummer MiBZ 20 1854 08 plaatsen wij onze installatie conform de gangbare wetgeving.

 

Ajax Brandmelder
Ajax Brandmelder

Combineer brandbeveiliging met een alarmsysteem

Sinds 1 januari 2020 moet iedere woning in België worden voorzien van brandmelders. Dit mogen gewone autonome brandmelders zijn maar als het brandt, wordt je op geen enkele manier op de hoogte gebracht als je niet thuis bent. Combineer daarom brandmelders op een inbraaksysteem zodat u via meldingen op uw smartphone tijdig wordt gealarmeerd om actie te ondernemen. De brandmelders die wij plaatsen zijn niet alleen uniek qua design, maar kunnen ook met elkaar in verbinding worden gebracht zodat alle brandmelders in de woning loeien bij branddetectie op 1 melder.

 

Neem contact op

Gratis offerte?

Laat uw gegevens na en we contacteren u zo spoedig mogelijk!

Neem contact op