SecurityAlarmsystemen

Elke 3 minuten wordt er ergens in België, zijnde in een privé woning of een bedrijf ingebroken. Een inbreker in uw woning of bedrijf betekent een financiële tegenslag maar des te meer een emotionele prijs die u betaalt.

Elke 3 minuten wordt er ergens in België , zijnde in een privé woning of een bedrijf ingebroken.

Een inbreker in uw woning of bedrijf betekent een financiële tegenslag maar des te meer een emotionele prijs die u betaalt. Het grootste deel van de bevolking beschouwt een inbraak tot een van de meest traumatiserende criminaliteitsvormen , en toch wachten de meeste mensen met zich te beveiligen tot na de eerste inbraak.

Uit de meeste risicoanalyses van verzekeringsmaatschappijen wordt algemeen aangenomen dat het risico op inbraak met meer dan 90% daalt indien er een inbraaksysteem aanwezig is.

Een beveiligingsexpert van TSC-Security kijkt samen met u om een op maat gemaakt concept uit te werken zodat de potentiële inbreker zo snel mogelijk wordt gedetecteerd en afgeschrikt.

TSC-Security BVBA werkt met de meest hoogwaardige materialen op de markt nl : Guardall, GE, Jablotron, Ksenia, Aritech,

Als Ministerieel Erkend installateur onder nummer MiBZ 20 1854 08 plaatsen wij onze installatie volgens de meest geavanceerde Europese en Belgische normeringen.

Gratis offerte?

Laat hier uw e-mailadres na en we contacteren u zo spoedig mogelijk!