tscsecurity-00001

Camerabewaking

Camerabewaking is de dag van vandaag niet meer weg te denken in het normale straatbeeld dit zowel voor particuliere woningen als bedrijven.

hikvision2

TSC-Security BVBA gaat met u kijken naar uw noden en vereisten van het systeem, op basis van een grondige analyse en expertise stellen wij een systeem samen dat aan al uw wensen voldoet.

Afhankelijk van uw verwachtingen worden er analoge camera’s of IP camera’s met hoge resolutie voorgesteld. Wij kijken samen met u naar de beste positie van de camera zodat hij zoveel mogelijk laat zien met een beperkt aantal camera’s.

Neem contact op
app_hikvision

Al onze systemen zijn voorzien dat u ten altijd waar u zich ook bevindt uw beelden kunt opvragen via smartphone, laptop, tablet. Camerabewaking kan gebruikt worden voor registratie, winkelbeveiliging, automatisatie van poorten , nummerplaatherkenning, ….

TSC-Security BVBA heeft reeds systemen staan in verschillende toepassingen zoals winkels, cafés, bankkantoren, productiehallen, musea, sportcomplexen, particuliere woningen, loodsen , ….

dahua-3

Ons bedrijf werkt nauw samen met de fabrikanten, leveranciers zoals : Hikvision, Geovision, Dahua,…

Wij zorgen ook dat uw systeem op de correcte manier is aangegeven bij de overheidsinstanties zodat u wettelijk in regel bent met uw camera’s.

Neem contact op

Gratis offerte?

Laat uw gegevens na en we contacteren u zo spoedig mogelijk!

Neem contact op