tscsecurity-00001

Camerabewaking

Camerabewaking kan door de integratie van artificiële intelligentie meer voor u betekenen dan enkel bewaking en registratie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over alle recente ontwikkelingen.

hikvision2

Op basis van een grondige analyse stellen wij een systeem voor dat aan al uw wensen voldoet.

Afhankelijk van de afstand van de te bewaken zone wordt de camera met de juiste lens voorgesteld en het passend aantal megapixels. Ook wordt rekening gehouden met de al dan aanwezige verlichting om een camera voor te stellen met passende infrarood nachtzicht of on-board ledverlichting.

 

 

Neem contact op
DMSS APP Overview IPad 1024×512
DMSS APP Overview IPad 1024×512

Al onze systemen zijn voorzien zodat u altijd en overal uw beelden kunt opvragen via smartphone, laptop, tablet. Camerabewaking kan gebruikt worden voor registratie, winkelbeveiliging , nummerplaatherkenning, ….

Meer en meer wordt camerabewaking ook gebruikt voor perimeterbeveiliging waarbij u bijvoorbeeld via lijndetectie een push bericht ontvangt wanneer iemand de oprit oprijdt. Ook bestaan er reeds camera’s met een flash-en audiowaarschuwing ter afschrikking wanneer iemand een bepaalde ruimte binnendringt.

Door de integratie van artificiële intelligentie worden de toepassing eindeloos.

TSC-Security heeft ondertussen ervaring in verschillende segmenten van de markt zoals winkels, cafés, bankkantoren, productiehallen, musea, sportcomplexen, particuliere woningen, loodsen , ….

dahua-3

Ons bedrijf werkt nauw samen met de fabrikanten, leveranciers zoals : Hikvision, Geovision, Dahua, Luxriot, Ajax,

Wij geven ook het nodige advies zodat uw camerasysteem op een correcte manier is aangegeven bij de overheidsinstanties zodat u wettelijk in orde bent met uw camerabeveiliging.

Neem contact op

Gratis offerte?

Laat uw gegevens na en we contacteren u zo spoedig mogelijk!

Neem contact op