electriciteit

Elektriciteitswerken

Wij voeren zowel residentiële als industriële elektriciteitswerken uit.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij de ideale partner voor uw nieuwbouw of verbouwingsproject. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.

 

Energiemanagament

Ieder project wordt vooraf met zorg grondig bekeken en samen met de klant uitgewerkt om tot het het beste resultaat te komen. In bijna ieder project wordt tegenwoordig een vorm van domotica geïntegreerd omdat dit niet meer weg te denken is in de huidige energiecrisis. Waar dit vroeger een luxe artikel was, is dit momenteel het product dat u helpt besparen en zichzelf terugverdient na korte tijd.  Door het uitlezen van de P1 poort van de digitale meter kan in combinatie met een domoticasysteem uw volledige woning worden gemonitord en gestuurd op het meest gunstige moment.

Wat betreft domotica werken wij met de merken KNX, Open Motics en Niko home control.

Bestaande woning SLIM maken

Ook een bestaande woning kan je slim maken zonder uw muren open te breken.  Je kan namelijk het Niko home control systeem installeren op jouw traditionele bestaande elektrische bekabeling. Je vervangt daarbij, afhankelijk van je wensen, je bestaande schakelaars en stopcontacten door bedieningen die je elektrische installatie slim maken. Deze nieuwe schakelaars en contacten communiceren draadloos met een centrale HUB die met uw smartphone bediend kan worden.

Je hoeft ook niet alle schakelaars of stopcontacten te vervangen maar enkel deze die je kunnen helpen energie te besparen of je leven makkelijker kunnen maken. Zo kun je bijvoorbeeld je verlichting en rolluiken bedienen met je smartphone, of alles in één keer aansturen met een druk op de knop.

Neem contact op

Gratis offerte?

Laat uw gegevens na en we contacteren u zo spoedig mogelijk!

Neem contact op